YÖKAK-KAP Saha Ziyareti Öncesi Hazırlıklar Başladı_23.08.2023

2023 yılı YÖKAK-KAP Değerlendirme Programına alınan Üniversitemize YÖKAK tarafından gerçekleştirilecek saha ziyareti öncesi hazırlık faaliyetleri kapsamında  “Saha Ziyaretleri Bilgilendirme Toplantısı” Kalite Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirildi. Üniversitede var olan tüm akademik birimlerin Kaliteden Sorumlu Dekan/Müdür Yardımcıları ve Enstitü/Fakülte/Yüksekokul Sekreterlerinin katıldığı toplantıda PUKÖ çevrimleri, süreç ve takvimlerinin yanı sıra YÖKAK-KAP süreçleri hakkında genel bilgilendirme Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Refet POLAT tarafından üniversitenin kalite resmi erişim sayfası üzerinden gerçekleştirilmiştir. Toplantıya katılan tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.